Lakásriasztó rendszerre lehet pályázni az önkormányzatnál

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Lakásvédelmi akcióterv 2.0 keretében idén egész évben (november 31-ig) folyamatosan lehet pályázni a lakásunk vagy házunk védelmére szolgáló riasztórendszerekre. 

A rendszer riasztórendszer/szén-monoxid-érzékelő/füstérzékelő berendezést tartalmaz. A lakás bejárati ajtajára szerelt nyitásérzékelő, illetve a lakásban elhelyezett (1 vagy 2 db) mozgásérzékelő kitűnő – betörőkkel szembeni – elrettentésnek bizonyul, illetve azonnali jelzést biztosít egy esetleges illetéktelen behatolás megtörténtekor. Szén-monoxid mérgezés veszélye rendkívül sok helyen-, tűz veszélye szinte mindenhol fennáll, ezért a cél szén-monoxid érzékelő, illetve füstérzékelő berendezés kedvezményes áron történő biztosítása.

Azok pályázhatnak, akiknek az állandó lakcímük és az ingatlanuk is a XI. kerületben van.

A teljes pályázati kiírást és a szükséges adatlapot innen lehet letölteni.

A pályázatot elektronikus vagy postai úton, illetve személyesen lezárt borítékban lehet benyújtani az alábbi elérhetőségeken és időpontokban:
Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft.
1113 Budapest, Hamzsabégi út 60.
Hétfő-Péntek: 1000 – 1400
BIZTONSÁGTECHNIKAI RÉSZLEG
palyazat@ujbudaprizma.hu
vagy
Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata
1113 Budapest, Bocskai út 39-41.
Hétfő-Péntek: 1000-1400
Recepció

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek