Hivatalos, hogy kik indulnak a parlamenti mandátumért Újbudán a Fidesz-KDNP színeiben

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nyilvánosságra hozták a hivatalos listát arról, hogy hol, ki indul parlamenti mandátumért Budapesten a Fidesz-KDNP színeiben.

Újbuda két részre oszlik a választókerületek szempontjából. Az egyik – a Budapesti 18-as választókerület – jelöltje Németh Zsolt, aki 1998-ban jutott be egyéni képviselőként a Parlamentbe, majd utoljára ezzel 2002-ben próbálkozott, akkor sikertelenül. Mindemellett 1990 óta parlamenti képviselő, hiszen listáról minden alkalommal sikerült mandátumhoz jutnia.

A másik – a Budapesti 02-es - egyéni választókerület, melyben ismét Simicskó István, a sportért felelős államtitkárból lett honvédelmi miniszter próbálkozik. Simicskó 2010-ben indult először, az akkor még egységesen, a teljes kerületet magába foglaló körzetben. Akkor is, majd 2014-ben is megszerezte a mandátumot, így már 8 éve ő képviseli Újbudát a Parlamentben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek