Fidesz - Momentum szócsata a Móricz aluljárójában

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fidesz-Momentum vita az aluljáróban

Kedd délután két momentumos aktivista elindult egy hétköznapi aláírásgyűjtésre a Móricz Zsigmond körtéri alujáróba. Kitették az aláírásgyűjtéshez használt pultjukat, amikor megjelent Hollik István az Emberi Erőforrások Minisztériumának politikai főtanácsadója, KDNP-s parlamenti képviselő, valamint több televízió és újság képviselője. Mint utóbb kiderült egy fideszes sajtótájékoztatóra érkeztek.

Hollik István elkezdte mondandóját, melynek a lényege az volt, hogy a Momentum aláírásgyűjtése a „Soros gárda újabb akciója”. Hollik még bele sem lendült, amikor odalépett a mikrofonokhoz Soproni Tamás a Momentum elnökségének tagja és félbeszakította Hollik Istvánt.

Soproni szóvá tette, hogy – véleményük szerint - a kormány több milliárdból indít plakátkampányt és közben támadja azokat, akik a szegényekért, rászorulókért próbálnak tenni (ezzel a civil törvény elleni aláírásgyűjtésre utalva – szerk.)

A Hollik-Soproni szócsata végén Hollik megígérte Soproninak, hogy kiáll vitára vele.

A sajtótájékoztató végén Hollik odalépett a Momentum pultjához és az ott álló aktivistáknak átadott egy-egy „Soros gárda” feliratú pólót, amit az aktivisták vissza akartak adni, de mivel ezt Hollik nem fogadta el, odaadták az M1 riporterének azzal a megjegyzéssel, hogy „úgyis azonos büdzséből készült, mint az M1 műsorai”.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek