Három hely, ahol menüt ebédelhetünk olcsón

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az Íz-lelő kínálata (fotó: ittlakunk.hu)

Ma már egyre több étterem jött rá, hogy érdemes olcsó menükkel becsalogatni a kispénzű vevőket, hátha máskor is benéznek egy-egy sörre vagy vacsorára. Szinte mindenhol találunk a környéken ilyen vendéglőt, most a kerület három különböző helyén található vendéglátóipari egységét mutatjuk be pár szóval.

Az Íz-lelőt már ajánlottam korábban, finom, házias a koszt, és alapból olcsón lehet ebédelni. A menü 790 forintba kerül, ami levesből és másodikból áll, vagy savanyú vagy desszert jár még hozzá. A Lágymányosi utca 17. alatt található az egység, nem messze a Műegyetemtől.

Lehet, hogy nem mindenkinek jut eszébe a Zöld Pardonról, hogy ott ebédelni is lehet, pedig igen. Minden munkanap 11 és 15 óra között várják a ZP-be az éhes vendégeket, akik két 950 forintos menü közül választhatnak (van egy harmadik is, de az drágább). Ezekben a leves mellé egy másodikat és savanyúságot kínálnak.

Barátságos, kissé lepukkant hangulat fogad a Garázs Kifőzdében, a Tétényi út 7/a-ban. Kedves olvasónk ajánlotta a helyet, ahol 790-ért nagyon finom ebédet lehet enni, friss alapanyagokból, bőségesen.

A sort szinte vég nélkül lehetne folytatni, de ha a környékükön jártok, nézzetek esetleg be egy gyors ebédre a fent említett éttermekbe.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?