Érdemes megízlelni az Íz-lelő étkezde főztjét

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: ittlakunk.hu

A Lágymányosi utca 17. szám alatt, nem messze a Műegyetemtől van a pincehelyiségben egy étkezde, Íz-lelő néven. Valószínűleg nem véletlenül nyitotta meg Varga Katalin tulajdonos és Csernok László üzletvezető pont itt az éttermet, mert törzsközönségüknek számítanak az egyetemisták és a környező irodák dolgozói.

Mit kínálnak 10 év óta a vendégeknek? Olcsó árakon gyors kiszolgálást, és nevükhöz méltó ízletes ételeket. Hétköznaponként vannak csak nyitva, és alkalmazkodva az ebédidőhöz, 11 és 17 óra között. Ott jártunkkor az egyetemi szorgalmi időszaknak már vége volt, az irodaházak dolgozói is megkezdték nyári szabadságukat, mégis nagy volt a forgalom.

Szívélyes vendéglátónk, Csernok László elmondta, hogy év közben kígyózó sor szokott állni, enne ellenére gyorsan haladnak. Csernok úr csak ránéz az önkiszolgáló módjára tálcára pakolt ételekre, s mondja is a fizetendő összeget, halad a sor.

Főzeléket feltéttel már 600 forint körül lehet enni, a kétfogásos menü is kijön 790-ből. Létezik törzsvásárlói kártya is, amit fizetéskor kell lepecsételtetni, s ha tíz pecsét összegyűlik, a törzsgárdatag kap egy desszertet grátisz.

Ajánlható mindazoknak, akiknek a környéken van dolguk, megéheznek, és két hamburger vagy egy gyros árából tartalmasabb ebédet szeretnének elkölteni ülve, mégis gyorsan.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?