Fejedelmi lakoma a Trófeában

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: trofeagrill.hu

Kissé félve mentünk el az egyébként jó hírű Trófeába, mert tartottunk attól, hogy 3200 forintért mit kínálnak majd enni-inni svédasztalon. Soha ennél kellemetlenebb csalódást! Igaz, a fent említett ár csak hétköznap délben érvényes, egyébkén 5000-ért tömhetjük meg a bendőnket, de annyit is megér.

Maga a helyiség elegáns, tiszta, talán egy kicsit rideg. Nekem jobban bejön az angol sörözőket idéző bensőségesebb dizájn, ugyanakkor a személyzet nagyon barátságos volt. És a lényeg: az asztalok roskadásig finomabbnál finomabb ételekkel. Már az előételek közül is nehéz volt választani, a főételeknek viszont már csak tört részét sikerült megkóstolni.

És nem azért, mert nem ízlett. Sőt! A szarvashústól a magyaros káposztáig minden volt, a sülteket, halakat magunk választhattuk ki, s ott helyben megsütötték nekünk. Mindehhez folyamatosan kínálták az innivalókat a pincérek, s nemcsak az alkoholmenteseket, úgyhogy többre nem emlékszem.

Na jó, mégis. Komolyan sajnáltam, hogy édességből nem tudtam már enni, mert nem fért, pedig születésnap lévén még gyertyás tortával is kedveskedtek a vendéglősök. Nem vagyok egyedül a családban, aki szeret és tud is jókat enni-inni, úgyhogy alaposan kihasználtuk az ebéd kínálta kereteket.

Nem tudom, más időpontban hány vendég szokott falatozni, de amikor mi voltunk, rajtunk kívül nem voltak sokan. Vajon hogy tudják kigazdálkodni ilyen kajaárak mellett a szerintem nem túl drága belépőt? Összegezve - mindenkinek csak ajánlani tudom az újbudai Trófeát.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?