Idősebbek is elkezdhetik: Válassz Sportot Újbudán 60 felett!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: masslive
A kép csak illusztráció, fotó: masslive

Szálljon versenybe "Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka" címért egy különleges sportverseny keretében, és mérettesse meg magát öt különböző versenyszámban az öt különböző helyszínen zajló, november 5-től 10-ig tartó rendezvénysorozaton! "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" - 2018-ban is, ezúttal a Sport11-ben és a Bikás parkban!

Az ifjabbaknak már rendeztek az idén kerületi sportágválasztót és versenyt, most az idősebbeké a lehetőség. Az utóbbi két évben is volt ilyen, sikeres is volt,  idén is megrendezik tehát a kifejezetten 60 felettiek számára létrehozott versenysorozaot, a "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" a kerület és a sport hetében.  

Úszás, futás, asztalitenisz, tenisz és sakk: ezek közül a sportágak közül lehet választani, akár mindent. 

November 5-én hétfőn asztaltenisszel indul a rendezvénysorozat az új fő helyszínen, a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban, majd november 6-án, kedden az úszásszámoknak és a sakkversenynek ad otthont a Kánai úti létesítmény. November 8-án, csütörtökön - még mindig a Sport11-ben - a teniszt kedvelők mérhetik össze tudásukat. Végül november 10-én, szombaton immáron a Bikás parkban a futásé, a versenysorozat - a Kerület Napjához kötődő "Városrészek Közötti Futásba" bekapcsolódó - zárószámáé lesz a főszerep. 

Fontos tudni: helyszíni nevezés nincs, jelentkezni kizárólag előzetes nevezés alapján lehet. A nevezési határidő október 31. - úgyhogy az online nevezést ajánljuk, ide kattintva.

A versenyek menetrendjét, minden egyéb fontos információt itt találtok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?