Rémálom a Szent Imre Kórház sürgősségi osztályán

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Szent Imre Kórház folyosóján fekve / fotó: Adamkó Péter

Adamkó Péter barlangkutató, több könyv szerzője, televíziós szerkesztő a Facebookon osztotta meg január 3-i tapasztalatait a Szent Imre Kórház sürgősségi osztályával kapcsolatban.

Bejegyzésében azt írja, hogy gyermeke édesanyja 14:30 körül lett rosszul a munkahelyén ahonnan mentők az említett kórházba szállították. Itt tarthatatlan állapotokat tapasztaltak. A folyosón tömegek várták, hogy ellássák őket, volt akitől a folyosón vett vért az ápolónő.

Mivel a hölgy komoly fájdalmakkal küzdött, de lefektetni nem tudták, ezért Adamkó Péter vitt be neki egy polifoam-ot, erre feküdt le a kórház folyosóján, itt a földön fekve kapott infúziót is. Végül 9,5 óra bent tartózkodás után - a zárójelentést meg sem várva - indulhattak haza.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek