Kóti doktor bombaüzlete Csillebércen

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: Blikk

Azt bizonyára sokat tudják, hogy dr. Kóti Tamás a kerület tulajdonában lévő Fehérvári úti egészszégközpont orvos-igazgatója. Azt viszont csak most tudtuk meg a Blikk tegnapi cikkéből, hogy ügyes üzletember is, hiszen 4 forintos négyzetméter áron bérelt telket Csillebércen.

A lap azt írja, hogy a doktor út cége a KFKI étterem nevű buszmegállóval szemben lévő kis híján 30 ezer négyzetméteres telken lovardát alakíthat ki, ráadásul a XII. kerület előtte még 10 millió forintért alkalmassá is teszi a terepet erre.

Ha elkészül a lovarda, oda fognak járni a kerületi iskolák diákjai tesi óra keretebén lovagolni, hogy ki állja majd a személyenként és óránként fizetendő 3000 forintos költséget, az még nem tiszta.

Mivel a cikk nem említi Kóti doktor cégének a nevét, utána néztünk, hogy csak a három éve, mindössze fél millió forint tőkével alapított Profortum Kft.-ről lehet szó. Itt bukkantunk a hegyvidéki kapcsolatra is, mivel a cég székhelye a másik tulajdonos, dr. Csák Réka Borbála XII. kerületi lakása.

A cég méretére jellemző, hogy első két éves (a tavalyi adat még nem elérhető) árbevétele összesen nem érte el a 7 millió forintot, úgyhogy nagy fába vágták a fejszéjüket, ha saját erőből akarnának lovardát építeni, földi halandó pedig manapság igen nehezen jut hitelhez.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?