Gyereknapi élmények a Bikás-dombon

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: ittlakunk.hu

Korábbi cikkek a témában:

Idén is nagy siker volt a Bikás-dombnál a gyermeknap. Sok érdeklődő gyűlt össze, rengeteg lehetőség adódott a gyerkőcök számára, hogy fussanak, másszanak, ügyeskedjenek. Színvonalasak voltak a kézműves tevékenységek, rendőrök, mentősök magyarázták szakmájuk szépségeit stb.

Az árusok választéka már kissé búcsú hangulatú volt, az értékesebb fajátékok mellett műanyag bóvlit is lehetett kapni, de falvédőktől kezdve a piperecikkekig mindent árultak, ami nem való egy ilyen rendezvényre. Profi színpadot építettek a domb elé, ami lehetővé tette a sütkérező tömegnek, hogy a domboldalra heveredve élvezze a koncerteket.

Az erősítés túl jól sikerült, a szemközti panelházak lakói rendesen kapták a dózist, mert a csupasz tízemeletnyi falakról még a visszhang is "élvezhető" volt. Ha azt mondtam, hogy a programlehetőségek kiválóak és a gyerekek életkorának megfelőlek voltak, ez a koncertekre már korántsem mondható el.

Az Irígy hónaljmirigy rögtön azzal nyitott, hogy milyen szépek a magyar lányok, ők Ausztráliában olyan csúnyákat láttak, hogy még bottal sem piszkálták volna meg. Ezt még lenyelték az égiek, de mikor Győzikét imitálta az egyik mirigy, s közölte, hogy az Operabálra kinyalta magát meg Beát is, már odafönn is sok volt, és eleredt az eső.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?