Motoros-felvonulásos évnyitó a Pető Intézetben

Desktop
Kép tavalyról, fotó: Pető Intézet, FB
Kép tavalyról, fotó: Pető Intézet, FB

Ma (szeptember 11-én szerdán) délben tartják a Pető Intézet évnyitóját.

És nem is akárhogyan, idén már a 9. alkalommal motorozással kezdődik a tanév.

Közel száz, jó szándékú motoros, civilek és közéleti személyiségek együtt viszik Budapest utcáin tanévnyitó motorozásra a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló, mozgásukban korlátozott gyerekeket.  A Budapest TUK-TUK jóvoltából az ülni is nehezen tudó gyermekek is részt tudtak venni a felvonuláson.

A motoros felvonulás 8 km-es útvonala a Pető intézettől indul, az Alkotás út – Márvány utca – Alagút – Lánc híd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi úton keresztül viszik vissza a boldog gyerekeket az intézetbe.

A felvonulás 14 órakor indul és kb 35-40 percig fog tartani. Kérünk benneteket, hogy legyetek türelmesek, ne dudáljatok, mert a gyógyuló, mozgásukban korlátozott gyerekeknek ez egy különleges nap, ami mosolyt csal majd az arcukra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek