Etele úti fák: folytatás

Oszd meg másokkal!

Desktop
Forrás: mapire.eu
Forrás: mapire.eu

Az Etele úti fákat már kivágták és építik a villamossíneket, de a helyieket nem hagyta nyugodni a fák története. Az Etele úti fák Facebook csoport utánajárt, ki és hogyan engedélyezte a kivágásokat és milyen feltételekkel. Ők kaptak választ, amikor megkeresték a Budafok-Tétény Polgármesteri Hivatalt, mert hát ők hozták a határozatot. Legalábbis a terület egy részére. (A 3261-es helyrajzi szám közterület, a Hadak útja körülbelül, az Etele útba csatlakozásánál, bocsánat, csak régi térképet találtam, amikor ott még kis házak álltak, és a Hadak útja Vartha Vince utca volt.)

A megküldött engedélymásolat alapján (amit a csoport közzé is tett, megnézhetitek rendes méretben ti is) a BKK volt a kérelmező, a Garten Stúdió Kft. az eljáró ügyfél (a fakivágó). A pótlásról is shatároztak: 85 darab, minimum 20/25 centiméter törzsátmérőjű, háromszor iskolázott lombos fa, valamint 3746 darab, legalább 40/60-as méretű cserje és 17 580,3 négyzetméter gyep ültetését írták elő 2016-ban. A pótlásra egy éve van a kivitelezőnek. A kivágástól ketyeg az egy év.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek