Jön a hideg, figyeljünk jobban egymásra!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Jön a hideg!

Az elkövetkezendő napokban – az időjárás előrejelzés szerint – a nappali hőmérséklet is éppen hogy nulla fok fölé kúszik, így fokozottan megnő a kihűlés veszélye a szociálisan rosszabb helyzetben lévőknél, hajléktalanoknál.

Ilyenkor mindannyiunk felelőssége megnő, hogy figyeljünk jobban oda az arra rászorulókra. Mit tehetsz te például?

Ha lakik a közeledben idős, egyedülálló ember, nézz be hozzá, de legalább azt nézd meg, hogy füstöl-e a kéménye? Ha az utcán alvó embert látsz, hívj hozzá segítséget. A Máltai Szeretetszolgálat utcai szolgálata folyamatosan működik. Telefonon a 06/1/338-41-86-os telefonszámon, a 2-es menüpont alatt tudsz segítséget kérni, de ha nagyon rossz állapotban lévő, esetleg ébreszthetetlen embert látsz, akkor hívd a mentőket inkább.

Újbudán a Rimaszombati út 15/a alatt működik éjszakai és nappali melegedő, ide behúzódhat a nagy hideg elől bárki, akinek nincs hova mennie.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek