Újbudára költözik a Cyclonomia, várják a dolgos kezeket

Oszd meg másokkal!

Desktop
A régi székhely a Katona József utcában (fotó: cyclonomia.org)

Cyclonomia - mi is ez? Egy kollektív biciklis műhely, bolt, találkozási pont. Eddig Angyalföldön működött, most átköltözik a Bertalan Lajos utca 26. alá. Ennek ezer oka van, az egyik, hogy itt nagyobb, szebb helyiség várja majd a bringák szerelmeseit.

Addig azonban még sok tennivaló akad. Az új hely kialakításához a műhelynek munkás kezekre lenne szüksége. Bármilyen építéssel, szépítéssel kapcsolatos szakmát tudóra számítanak, pillanatnyilag leginkább vízvezeték-szerelőt és légtechnikához értőt várnak.

És várnak mindenkit, aki szívesen bont falat, vakol, fest, polcokat szerel. December 8-ig minden csütörtökön (tehát holnap is) folyik a munka a Bertalan Lajos 26. alatt. A segítőknek pénzt nem, de kaját és piát biztosítanak, mint ahogy egy jó kalákában végzett munkánál szokás.

Továbbiakat a kontakt@cyclonomia.org címen tudhattok meg, illetve ha segíteni akartok, de egyik csütörtök sem jó nektek, itt lehet más dátumot is megbeszélni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek