A Villányi úton ünneplik Horn Gyula születésnapját - nélküle

Oszd meg másokkal!

Desktop
forrás: jokortv.hu

Valamilyen rejtélyes oknál fogva eltűnt a cikk szövege, csak a kép maradt meg. Szóval csütörtökön ünnepli a család és az MSZP Horn Gyula 80. születésnapját a Villányi úti konferenciaközpontban. Horn a Kádár-kor külügyminisztere és az ország 1994-98 közötti miniszterelnöke volt.

Súlyos betegsége miatt 5 éve nem jelent meg a nyilvánosság előtt, holnapi születésnapi partiján sem tud részt venni. Mesterházy Attila, a párt jelenlegi elnöke mond többek között beszédet az eseményen, a sajtó és egyéb érdeklődők előtt azonban zárt lesz a konferenciaközpont ajtaja.

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte 80 éves elődjét : "Engedje meg, hogy a család, rokonok és barátok mögé sorakozva jó egészséget kívánjak! Isten éltesse 80. születésnapján!"

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek