Az idős hölgy bizalmába férkőztek, hitelt vetettek föl vele...

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az idős hölgy bizalmába férkőztek, hitelt vetettek föl vele... most vádat emelnek ellenük.

Az újbudai nyomozók befejezték annak a nőnek és férjének az ügyét, akik több mint 3,5 millió forintot csaltak ki ismerősüktől.

A budapesti házaspár 2015 tavaszától különféle okokra hivatkozva rendszeresen pénzt kért kölcsön az idős asszonytól. A sértett néha az otthon tartott pénzéből adott nekik, de volt, hogy a kérésükre különféle hitelintézetekből kölcsönt vett fel ezért. 

Az 55 éves Cs. Krisztiánné és a 39 éves Cs. Krisztián az idős asszony bizalmába férkőzött, és azt állították, hogy nagyobb összegű örökséget várnak, amelyet különféle okokra hivatkozva még nem kaptak meg. Az is mondták, hogy az örökségből ki fogják tudni fizetni a kölcsönkért pénzt és a felvett hitelek havi törlesztőrészleteit is. De nem fizettek így még a törlesztőrészleteket is a sértettnek kellett fizetnie. A házaspár több mint 3,5 millió forintot csalt ki az idős asszonytól.

Az újbudai nyomozók Cs. Krisztiánnét és férjét 2017 márciusában üzletszerűen elkövetett csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyészségnek pedig most adták át az anyagukat, hogy vádat emelhessenek, írta a police.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?