8E: a sofőr leöntötte a nőt, letépte a ruháját és megütötte

Oszd meg másokkal!

Desktop
8E (forrás: Wikipédia)

Elviteles, zárt pohárban vitte fel reggeli kávéját egy nő a 8E-s buszra Kelenföldön. Ahogy leült, a sofőr hátrakiabált neki, hogy szálljon le. " A nő elmondása szerint máskor is vitt már magával így kávét, és korábban egyetlen alkalommal sem szóltak érte." - írta a HVG.

"Időre mentem, nem akartam leszállni, próbáltam megmagyarázni neki, hogy nem a buszon iszom meg, különben is tűzforró. A szabályzat szerint zárt pohárban magammal vihetem, van bérletem, jogom van utazni" - mondta az utas, Ágnes a Ripostnak. 

A busz vezetője aztán kikapta a nő kezéből a kávét, összeroppantotta a poharat, amiből a forró kávé az utasra folyt. "Felugrottam fájdalmamban, és reflexből visszadobtam az összetört poharat a maradék kávéval. Erre nekem esett, letépte rólam a ruhám, rángatni, ütlegelni kezdett..." - mondta.

A sofőr mindenkit leparancsolt a buszról, Ágnes pedig hívta a rendőröket. Az oldal kérdésére a BRFK azt közölte: garázdaság miatt indítottak eljárást. A BKK egyelőre nem kommentálta az esetet.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek