Meglett a kedden elkötött teherautó, szerszámostul, mindenestül

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 25 éves érdi G. Richárd február 6-án hajnali 1 óra tájban az Etele úton ellopott egy furgont a benne lévő – közel 10 millió forint értékű – speciális, légcsatorna-tisztításhoz használt berendezésekkel és szerszámokkal együtt. A férfi a lopott tárgyakat egy polgárdi rokona házában rejtette el, majd édesapjával elment a 25 éves enyingi B. István telkére, ahol hárman elkezdték szétbontani a furgont. Eközben érték őket tetten a rendőrök.

A nyomozás során az újbudai rendőrök azonosították az elkövetőket és a Fejér megyei rendőrök segítségével még aznap reggel – a gépkocsi bontása közben – elfogták a három férfit. A XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a Fejér megyei kollégákkal házkutatást tartottak a polgárdi házban, ahol hiánytalanul megtalálták az ellopott gépeket és szerszámokat. A rendőrök megállapították, hogy az enyingi férfi a furgon szétbontása után megvásárolta volna az autó motorját, ezért ellene, valamint G. Ferenc ellen orgazdaság miatt indult eljárás.

Az újbudai rendőrök G. Richárdot őrizetbe vették és lopás, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Itt a rendőrség felvétele az elfogásról:

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek