Már a rendőrség is nyomoz a Feneketlen-tó környéki ingatlan beruházással kapcsolatban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hűtlen kezelés miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya a Feneketlen-tó melletti gyanús ingatlanprivatizáció ügyében – adta hírül a Válasz.hu.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a Diószegi úton – Buda Gardens néven - hatalmas ingatlan beruházást tervez a DVM Group.

Először ezzel csak a környékbeli lakóknak volt problémájuk, - a kertvárosi környezet megváltozása miatt féltek – majd kiderült, hogy nem biztos, hogy piaci áron került a telek az államtól a DVM Group tulajdonába.

Miután októberben a Válasz.hu nyilvánosságra hozta a hűtlen kezelés gyanúját felvető ingatlaneladást, valamint a környéken lakók is egyre hevesebb tiltakozásba kezdtek a beépítés miatt, az önkormányzat változtatási tilalmat rendelt el a területre, ezzel akadályozva meg az építkezés megkezdését.

Ezzel egyidőben Lázár János kancelláriaminiszter azonnali vizsgálatot kért a Kormányzati Ellenőrzési Hivataltól.

A változtatási tilalom jövő év végén lejár, de figyelembe véve, hogy a kerület összes pártja egyetért abban, hogy meg kell óvni a Feneketlen-tó környékét, így valószínűleg meg fogják azt hosszabbítani

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek