Ügyvédei szerint S. Ábel nem veszélyes senkire

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ügyvédei szerint S. Ábel nem veszélyes senkire / fotó: Index

A múlt héten robbanóanyaggal történő visszaélés miatt előzetes letartóztatásba helyezett S. Ábel ügyvédei, Ütő-Siklódi Zoltán és Kiss D. Csaba ma sajtótájékoztatót tartottak, ahol elmondták, védencük nem veszélyes senkire, szerintük tévesen egy agresszív, tömeggyilkos rabló képe alakult ki róla az emberekben, miközben az ügyiratok ezt egyáltalán nem igazolják.

Ütő-Siklósi Zoltán kiemelte, hogy védencénél nem találtak bűncselekmény elkövetésére alkalmas eszközt, amik a lakásában voltak azok a gyűjtőszenvedélyének köszönhető dolgok. Ezek között vannak muzeális fegyverek, de például órák is megtalálhatóak a gyűjteményében.

Kiss D. Csaba arra a vádra, hogy prostituáltakat akartak kirabolni azt mondta, hogy erről csak viccelődve beszélgetett telefonon egy barátjával. Az ügyvéd szerint a vegyület – melyet egyébként Kamaraerdőnél egy fa tövében kiöntött – nem volt robbanószer, annak bármely összetevője barkácsboltban, festékboltban beszerezhető, a kísérletezés velük nem ütközik törvénybe.

A Fővárosi Törvényszék múlt hétfői közleményében azt írta: a robbanóanyaggal visszaélés miatt indult büntetőügyben a gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el egy hónapra a Budai Központi Kerületi Bíróság. A végzés nem jogerős, mert S. Ábel ügyvédei megtámadták azt - olvasható az MTI híradásában.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek