Törőcsik Mari, Újbuda díszpolgára Kossuth Nagydíjat kapott

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: FB, Orbán Viktor
Fotó: FB, Orbán Viktor

A nemzeti ünnep alkalmából kiosztották a Kossuth-díjakat, Magyarország köztársasági elnöke Kossuth Nagydíjat adományozott Törőcsik Marinak, Újbuda díszpolgárának. Az elismerést Orbán Viktor miniszterelnök személyesen vitte el a nemzet színészének velemi otthonába - tudósít az önkormányzat oldala

Áder János köztársasági elnök március 15. alkalmából adományozta a Kossuth Nagydíjat Törőcsik Marinak, a nemzet színészének, a nemzet művészének, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas és Balázs Béla-díjas színművésznek, érdemes és kiváló művésznek több évtizedes pályafutása során kimagasló szakmai hozzáértéssel és alázattal megformált alakításai, ikonikus filmfőszerepek és felejthetetlen színpadi figurák sorát felvonultató, kivételesen gazdag művészi életműve elismeréseként.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek