Hálavirágok – kiállás Geréb Ágnes mellett. Egyetértesz vele? Beszéljünk róla!

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: Facebook

„Hálás vagy azért, hogy gyermeked vagy unokád születésénél ott lehetett az apukája?
Úgy gondolod, hogy a szülő nőnek joga van vajúdás közben testhelyzetet választani?
Egyetértesz abban, hogy az újszülöttnek az anyukája mellett a helye?”

Ilyen és ezekhez hasonló gondolatokat lehet olvasni a Geréb Ágnes mellett kiálló „Hálavirágok – hozz egy szál virágot” program - melyet a Szabadság hídon rendeznek - Facebook oldalán.

Néhány napja jogerősen két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság Geréb Ágnest, két kisbaba halála miatt, akiknek otthoni szülését ő vezette.

Sokan egyetértenek az ítélettel, mondván jogilag szabálytalanul járt el, sokan viszont kiállnak Geréb Ágnes mellett, mondván sokat köszönhetnek a szülő nők és családjaik a szülésznőnek.

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, ti hogy gondoljátok, túlzó a két év letöltendő börtön, vagy egyetértetek vele. Beszéljünk róla!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek