Kelenföldi Evangélikus Templom

1114 Budapest, Magyari István u. 1-3. | +36-1-361-2159 | http://kelenfold.lutheran.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyülekezetünk 1924-ben alakult. Vasárnaponként két helyszínen tartunk istentiszteletet: a kelenföldi evangélikus templomunkban (épült: 1928) és a farkasréti ökumenikus kápolnánkban (épült: 1994), melyet református testvéreinkkel együtt építettünk és használunk. Kelenföldi épületegyüttesünkben tartjuk egyéb rendszeres alkalmaink, programjaink nagy részét, s itt működnek a gyülekezet kisebb közösségei is.

Kelenföldi templomunk altemplomában évtizedek óta urnatemető működik.

A Fraknó utcában a római katolikus testvéreinkkel együtt végezzük szociális szeretetszolgálatunkat.

Érdeklődőknek – keresztelő (felnőtt is), konfirmáció, esketés, lelki tanácsadás, temetés vagy bármilyen más ügyben – készséggel áll rendelkezésére a lelkészi hivatal és lelkészeink.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek