Hyla Központ

1119 Budapest, Andor köz 3. | +36-1-481-0776 | http://www.hyla.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tökéletesen tiszta allergénmentes otthon! A HYLA levegő és helyiség tisztító rendszer egy alternatív, természetes megoldást jelent mind a pollen-, mind az atka allergiás betegek számára, hiszen használatával megszüntethetők a környezetben lévő allergén anyagok. Nem csak a levegőből, hanem a lakás összes felületéről is.

A HYLA levegő- és helyiségtisztító készülék energiatakarékos, multifunkcionális, környezetbarát berendezés. Vízszűréses + szeparációs /cseppleválasztós/ technológiát alkalmaz a levegőben található mikroorganizmusok, allergének és a mikropor kiszűrésére. Egyedülálló hatékonysággal szűri meg a levegőben lévő szilárd és légnemű /pl. füst, formaldehid stb./ mikroszennyeződéseket: az 5 mikron felettieket 100%-ban az 5 mikron alatti méretűeket 99,95%-ban. Tehát környezetünkből az összes allergén anyagot képes megszűrni.

A leggyakrabb allergén anyagok méretei:

  • Háziporatka: 0,1-0,5 mm,
  • Háziporatka ürüléke: 250-300 mikron
  • Nyírpollen: 19 - 22 mikron
  • Fűpollen: 20 - 40 mikron
  • Csalánfélék: 13 - 15 mikron
  • Parlagfűfélék: 17 - 18 mikron

De nem elég a levegőt tisztítani, hiszen a lakás felületeiről – kanapé, függöny, szőnyeg stb. – egy kis légárammal ismét a légtérbe kerülhetnek az allergének. Ezért egy olyan berendezésre van szükségünk, ami a felületeket is tökéletesen tisztítja. A HYLA erre is megoldást nyújt. Különböző tartozékaival kiegészülve több, mint 20 funkciót lát el, így alkalmas a lakás összes felületének tökéletes takarítására. Pl. a kárpitozott bútorok, ágymatracok, szőnyegek mélyebb rétegeiben lerakódott, allergénekkel teli port egy poroló és szívó funkciót ötvöző speciális mélytisztító kefe távolítja el.

Ráadásul takarítás közben is olyan tisztaságú levegő távozik a berendezésből, mint légtisztításkor. Ily módon a készülék egy komplett beltéri levegő- és lakástisztító rendszert alkot.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Euro Discount Kártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szilágyi Enikő
Telefon:+36-1-481-0776
Email:info@hyla.hu
Honlap:http://www.hyla.hu
Facebook:http://www.facebook.com/HylaVilaga
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek