Premier Nyomda Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 64. | +36-1-481-9515 | https://premiernyomda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Premier Nyomdát 2004-ben alapítottuk. 20 éves nyomdai és reklámipari múltunk volt, egy telített piacra érkeztünk. Mint korábbi megrendelők, láttuk a nyomdaipar hiányosságait és tudtuk mit tegyünk a vevői elégedettség fokozása érdekében. Ismertük az elvárásokat, teljesen egyértelmű volt, hogy magas szinten kell kezdenünk. Ma is ezt valljuk, ezért dolgozunk nap mint nap.

Megrendelőink többsége a kezdetek óta velünk tart, sikeres partneri együttműködésünknek köszönhetően.

A növekvő igények kielégítésére gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, technológiánk mára a legmodernebb. Szakembereinket magas elvárással válogatjuk, komoly szaktudással nyertük el piaci helyzetünket az élvonalban. A célunk kiváló minőségű nyomdai szolgáltatások nyújtása, ezért folyamatosan figyeljük a legújabb piaci trendeket, hogy maximálisan segíthessük ügyfeleinket a legmegfelelőbb nyomdatermékek kiválasztásában.

Előremutató törekvéseink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, támogatjuk a környezetbarát alapanyagokat, technológiákat, és  a nyomda hulladékkezelését is szelektív gyűjtésre és újrahasznosításra szakosodott céggel végeztetjük.

Gépparkunk mellett az árajánlatkészítéskor, kalkulációkor és a logisztikai folyamatoknál is maximalizmusra törekszünk. Speciális, nyomdai kalkulációs és információs rendszerrel dolgozunk, amelynek köszönhetően minden munkafázist monitorozunk, és állandó, online kapcsolatban vagyunk munkatársainkkal.

Az árajánlatkérésekre gyorsan reagálunk – akár perceken belül is – de szakképzett dolgozóink emellett minden esetben a precizitást és a kiváló minőséget tartják szem előtt. Elkötelezettek vagyunk az optimális munkakörülmények mellett: munkavégzés közben is ügyelünk a rendre, a tisztaságra és a barátságos munkahely kialakítására. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk következtében árbevételeink is növekvő tendenciát mutatnak, lelkes csapatunk pedig rugalmasan alkalmazkodik a megnövekedett igényekhez.

Nyomdánk titka egyszerű: sikeresen egyesítjük a négy legfőbb elvárást: minőség, megbízhatóság, rugalmasság és kedvező ár.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 16.00
Kedd07.30 – 16.00
Szerda07.30 – 16.00
Csütörtök07.30 – 16.00
Péntek07.30 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek