Újbudai Hétszínvirág Óvoda

1118 Budapest, Dayka Gábor u. 4/B. | +36-1-319-2549, +36-1-309-5428 | http://sasadiovi.ujbuda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Sasadi Óvoda székhelye. A Sasadi Óvoda az Újbudai Hétszínvirág Óvoda, az Újbudai Tesz-Vesz Óvoda, valamint a Törcsvár Utcai Óvoda egyesüléséből született.

Intézményeink a Sas-hegy környékén lévő kertes családi házak és kisebb társasházak közelében helyezkednek el. Az óvodáink belső és külső adottságai kedvező lehetőséget nyújtanak a gyermekek egészséges fejlődéséhez, neveléséhez. A fenntartóval közösen törekszünk az optimális környezeti hátteret, valamint a gyermekek testi, lelki fejlődését elősegítő környezetet biztosítani.

Mindhárom óvoda kiemelt feladata a környezettudatos magatartás megalapozása, a környezetvédelem fontosságának mindennapi tevékeny megtapasztalása és a hagyományőrzés. Fontos, hogy gyermekeink ebben a szemléletben éljék mindennapjaikat, és fejlődjön személyiségük, kompetenciájuk. Ennek érdekében hangsúlyos szerepet kapnak az óvodai életben a természetóvó világnapok, az ünnepek, és a jeles napok figyelemmel kísérése s megtartása. Tapasztalataink szerint a szülők szívesen kapcsolódnak be és segítenek ebben a munkában.

XI. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek