Szent Gellért Óvoda

1113 Budapest, Ibrahim u. 20. | +36-1-385-3295 | http://www.szentgellertovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szent Gellért Óvoda XI. kerületi keresztény szülők kezdeményezésére, 1992-ben létrejött, ökumenikus szellemiségű, katolikus nevelést nyújtó óvoda, melynek fenntartója a Szent Gellért Óvoda Egyesület.

Minden csoportunkban vegyes életkorú gyerekekkel foglalkozunk, 3-7 éves korig. A vegyes életkorú csoportok szervezése a gyerekek könnyebb beszoktatását, beilleszkedését, a családias légkör megteremtését teszi lehetővé. Így a szülői igényeknek megfelelően a testvérek azonos csoportba járhatnak.

Az óvoda rész-munkaidőben gyermekpszichológust alkalmaz, aki heti 2 délelőtt foglakozik a gyerekekkel, beilleszkedési, magatartási és egyéb problémák esetén, szülői vagy nevelői kérésre. A beiskolázás előtt a nem egyértelmű esetekben iskolaérettségi vizsgálat elvégzésével segíti a könnyebb döntést. Szükség szerint a szülőkkel is beszélget nevelési problémákról, segítséget nyújtva az otthoni neveléshez.

Az óvodában folyó vallásos nevelést hitoktató segíti, aki a nagycsoportos korúaknak heti 1 alkalommal katolikus hitoktatást tart. A kisebb gyerekek hitre nevelését a csoport óvónői végzik, a nap folyamán változó időpontban, általában délelőtt.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek