Napsugár Gyermekvár Családi Napközi

1112 Budapest, Fehérló u. 8. | http://napsugargyermekvar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Több mint húszévnyi bölcsődei tapasztalat után kolleganőmmel azért vállalkoztunk családi napközi működtetésére, mert egy olyan rendszert kerestünk és találtunk meg a családi napközi intézményében, ami sokkal gyerekközpontúbb szemléletmódot tesz lehetővé.

A maximum hét fős csoportlétszám lehetőséget ad a gyerekeknek a társas viselkedési formák elsajátítására, miközben nem követel tőlük akkora alkalmazkodási kézséget, ami a koruknál fogva még lehetetlen. A kis létszámú csoportban lehetőség nyílik rá, hogy elég időt biztosítsunk a gondozási tevékenységek nyugodt elvégzésére, a játékidőben több figyelmet fordíthatunk a gyerekekkel való érintkezésre, ismereteik bővítésére.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Horváth Emília
Email:info@napsugargyermekvar.hu
Honlap:http://napsugargyermekvar.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek