Little Bird Családi Napközi és Játszóház

1112 Budapest, Hosszúréti út 41-43/C. fszt. | +36-20-402-7185 | http://www.littlebird.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A családi napközi a Madárhegyen, zöld övezetben, friss levegőn, egy társasház földszinti, külön erre a célra kialakított helyiségében található. Little Bird családi napközinkben szeretetteljes, meleg környezetben gondoskodunk a kisgyerekről a szüleitől távol töltött időben. Együtt fedezzük fel a világot sok játékkal, mesével, énekléssel, zenével és színes foglalkozásokkal.

1-5 éves korú gyermekek gondozását vállaljuk, igénytől függően egész, illetve fél napra, vagy csak alkalmanként.

Legfeljebb 12 kisgyermek gondozását vállaljuk, ami lehetővé teszi a személyre szabott törődést, elősegíti a személyes kötődések kialakulását, és a meghitt hangulatot. A családias légkör lehetővé teszi, hogy a kicsik közösségbe való beilleszkedése és biztonságérzetének kialakulása könnyebben, gördülékenyebben történjen.

Célunk a gyerekek kiegyensúlyozott személyiségfejlődésének támogatása, az egyéni szükségleteik és igényeik figyelembevétele mellett. Fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést, az önállóság támogatását és az egymás tiszteletére való tanítást.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pappné Bugya Tünde
Telefon:+36-20-402-7185
Email:tunde.bugya@t-online.hu, littlebird.daycare@yahoo.com
Honlap:http://www.littlebird.hu
Facebook:https://www.facebook.com/littlebird.csaladinapkozi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek