Európai Üzleti Polytechnikum Roma Nemzetiségi Nyelvoktató Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola

1119 Budapest, Rátz László u. 3-7. | +36-1-463-0125, +36-1-205-8071 | http://www.eupoly.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk 1990-ben az Institute of Commercial Management (ICM) nemzetközi oktatási és vizsgaközpont hálózati bázisán alakult, közép- és felsőfokú szakképző intézményként.

Angol nyelvű, nemzetközi bizonyítványt nyújtó üzletimenedzser-képzésekkel alapoztuk meg helyünket a hazai szakmai oktatás területén.
A Polytechnikum képzési kínálatát a mindenkori munkaerő-piaci helyzet, egyben a fiatalok érdeklődési köre, továbbtanulási igényei szerint folyamatosan bővítjük, alakítjuk.

Kínálatunkban (ráépülésekkel, rész-szakképesítésekkel és elágazásokkal együtt) mintegy 20 OKJ-s szakképzés, általános és speciális szakmai nyelvtanfolyam, több-szintű informatikai képzés, valamint esti gimnázium szerepel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-463-0125, +36-1-205-8071
Email:eupoly@eupoly.hu
Honlap:http://www.eupoly.hu
Facebook:https://www.facebook.com/eupoly
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek