Eszterlánc Magyar-Angol Montessori Gyermekház és Óvoda

1112 Budapest, Menyecske u. 14. | +36-30-543-3432 | http://www.lanclanc.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Eszterlánc Magyar-Angol Montessori Óvoda 2006 óta várja azokat a családokat, akik nyugodt, kellemes környezetben, nagy szakértelemmel rendelkező pedagógusokkal szorosan együttműködve szeretnének önálló és magabiztos gyermekeket nevelni.

A három vegyes korosztályú csoport mindegyikében 20–25 gyerek van, akikkel angolul és magyarul nevelő pedagógusok is foglalkoznak. A gyerekek egyéni fejlődését és érdeklődési körét figyelembe véve egyenként vagy kis csoportokban játszunk a gyerekekkel. A csoportszobák tágasak, világosak, a gyerekek igényei szerint lettek kialakítva. A játékok alacsony polcokon, ízlésesen vannak elrendezve. A rendelkezésre álló mozgástér nagy: a csoportszobák mellett tornaterem és hatalmas kert várja a gyerekeket. A kertészkedés, a zenés és mozgásos játékok, a mesemondás, versmondás, éneklés és a vizuális tevékenységek átszövik mindennapjainkat. Emellett heti egyszer torna és néptánc foglalkozáson is részt vesznek a gyerekek.

Az Eszterlánc Magyar-Angol Montessori Gyermekház 2010 óta fogadja a 1,5–3 éves gyermekeket kellemes, nyugodt környezetben, családias hangulatban. A gyerekek napi élettere egy családi házban lett kialakítva, amihez gyönyörű kert is tartozik. Egy csoport van, és két pedagógus foglalkozik a gyerekekkel (egy magyarul beszélő és egy angol anyanyelvű angolul beszélő). A kertészkedés, a zenés és mozgásos játékok, a mesemondás, versmondás, éneklés, a sütés-főzés és a vizuális tevékenységek átszövik mindennapjainkat. Emellett a csoportszoba polcain ízlésesen elrendezett fejlesztő játékok (Montessori eszközök) találhatóak, a pedagógusok pedig egyénileg vagy kis csoportokban foglalkoznak a gyerekekkel. A játékon kívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyermekek minél önállóbbá váljanak: megtanulják egyedül használni a mosdót, egyedül öltözni, teríteni és nagy örömmel segítenek a felnőtteknek például elmosni a festékes tálakat, és ecseteket, vagy letörölni az asztalt, amikor véletlenül kilöttyen a víz vagy a leves.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

Az Óvoda hétköznap reggel 7-től délután 5-ig várja a gyerekeket, 5 óra után pedig változatos különórákhoz lehet csatlakozni.

A Gyermekház hétköznap reggel 8 és délután 5 óra között várja a gyerekeket. 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Montesz Alapítvány
Telefon:+36-30-543-3432
Email:info@lanclanc.hu, gyermekhaz@lanclanc.hu
Honlap:http://www.lanclanc.hu
Facebook:https://www.facebook.com/eszterlanc.montessori
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek