Tető Galéria

1119 Budapest, Mérnök u. 40. | +36-1-788-6695 | http://www.tetogaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A galéria 16 éve állandó kiállítóhely. Eleinte a kerület művészeinek biztosított lehetőséget a műveik bemutatására, de ma már az ország különböző városaiból ( pl: Balatonfüred, Csopak,….), sőt határon kívülről (Párizs, Prága, ….) is kiállítottuk a művészek alkotásait.
A festményekből és rajzokból álló tárlatok mellett fotó- és textilkiállítást is meg lehetett tekinteni nálunk – tehát mindent, ami a falra felfér –, de volt már nálunk versszínház, musical-, és zenés-táncos est is.

Nyitvatartás:

Kedd15.00 – 17.00
Szerda15.00 – 17.00
Csütörtök15.00 – 17.00
Péntek15.00 – 17.00

Hétfőn és hétvégén zárva.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek