Szent Imre Kórház

1115 Budapest, Tétényi út 12-16. | +36-1-464-8600 | http://www.szentimrekorhaz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

"A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház dolgozói – orvosok, ápolók, gazdasági, műszaki, adminisztrációs területen foglalkoztatottak és fizikai állományúak egyaránt – a kórházat nem egyszerűen munkahelynek, állásukat nem csak megélhetési lehetőségnek, tevékenységüket nem csupán képességeik és megszerzett ismereteik hasznosításának tekintik.

Tevékenységünk központjában a beteg ember áll. Azért dolgozunk, hogy a beteget meggyógyítsuk, tudásunkhoz, képességeinkhez és felszereltségünkhöz képest a lehető legjobb állapotba hozzuk.

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház ellátási régiójába több mint kétszázezer felnőtt ember tartozik. Sürgősségi központunk révén a kritikus helyzetbe került betegek késedelem nélküli ellátásban részesülnek és a legmegfelelőbb helyre kerülhetnek. A XI. kerület alapellátási ügyeletének beköltözésével a kerületben lényegében megvalósult az egy lépcsős (közös) sürgősségi ellátás. A sürgősségi betegellátó egységben műszakban dolgozó, egymást váltó teamek fogadják az érkezőket, és professzionális módon intézik további sorsukat: végzik első vizsgálatukat, és a megállapított diagnózis alapján megtervezik és megkezdik állapotuk rendezését, irányítják optimális elhelyezésüket.

Kórházunk a szokásos merev strukturális szerkezet helyett a lényegesen beteg központúbb, a betegellátás szükségleteihez rugalmasan alakuló, ellátási folyamatok szervezésén nyugvó rendszert (az ún. mátrix szisztémát) alakította ki. A gyógyítás orvosi munka – ez a tevékenység a „ szakmai profilokban ” történik, míg az ápolás és egyéb szükséges ellátás (az ún. hotelszolgáltatás) szakdolgozóink, ápolóink feladata és az ún. „ ápolási egységekben ” végezzük. A két terület természetesen szorosan együttműködik az Önök gyógyulása érdekében. Kétségtelen, hogy ez az új rendszer elsőre megnehezítheti az Önök tájékozódását – ilyen esetben forduljanak bizalommal információs szolgálatunkhoz vagy bármelyik dolgozónkhoz.

Intézményünk orvosi gárdájának szakmai tapasztalata, elméleti felkészültsége megfelel a nemzetközi standardnak. Hosszan sorolhatnánk a professzori kinevezéseket, tudományos fokozatokat, kitüntetéseket. Az ápolási, asszisztensi és egyéb szolgálatokat, szakfeladatokat ellátó kollégák munkastílusa, mély emberi empátiája méltó módon illeszkedik a menedzsment betegközpontúságot sugalló elvárásaihoz.

A műszeres vizsgálatok, műtétek végzéséhez általában a legmodernebb eszközök és készülékek állnak rendelkezésünkre.

Erősíti a betegek biztonságát és kényelmét, hogy a Főnix mentőszolgálat mentőautóinak bázisa és az OMSZ Mobil Intenzív Rohamkocsija is kórházunkban található és napközben az OMSZ egy esetkocsija is Sürgősségi Egységünk területéről indul a betegekért.

Mindent összevetve, intézményünk a főváros egyik kijelölt regionális ellátó kórháza. Kiváló csapat dolgozik a Szent Imre Kórházban, meghatározott rendszerben, világosan kijelölt célok érdekében. Teszi mindezt úgy, hogy tiszteli gyökereit, szolgálja a jelent, tervezi és építi a jövőt. - Prof. Dr. Bedros J. Róbert főigazgató főorvos, főtanácsos" (Forrás: szentimrekorhaz.hu)

2012 óta a Pécsi Tudományegyetem oktatókórháza.

Mi hol található? - A Szent Imre Kórház belső térképe

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A környező utcákban a parkolás ingyenes. A kórház területére gépkocsival (betegszállítás céljából) érkezők a Bártfai utcai gazdasági bejáraton tudnak behajtani. További részletek: http://www.szentimrekorhaz.hu/hu/praktikusinformaciok/elerhetosegeink/parkolasilehetosegek.html
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek