Dr. Ujházy András szülész-nőgyógyász

1111 Budapest, Zenta u. 1. | +36-30-360-3730 | http://ujhazy.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A XI. kerületi Zenta utcában - a korábbi Káposztásmegyeri, majd VII. kerületi, Dembinszky utcai rendelőnkben töltött évek után - 2013. augusztusa óta várjuk Önöket. A költözésnek és az új rendelő kialakításának számos oka volt, melyek az elmúlt évek tapasztalatai alapján fogalmazódtak meg bennünk. A tervezői és építésvezetői feladatokat szülésznő kolléganőmmel ketten láttuk el. Célunk volt egy jobban műszerezett, a páciensek igényeit jobban kielégítő, tágasabb, színvilágában és belsőépítészetében modernebb ízlésvilágot tükröző, vidéki és fővárosi pácienseink számára gyorsabban elérhető helyen levő rendelő kialakítása. 

A tervezésnél fontos szempont volt a vizsgálóhelységben levő műszerek sterilitásának fenntartása, mely cél érdekében kérjük a vetkőzőben az utcai cipő levételét is. Várótermünket úgy alakítottuk ki, hogy kisebb csoportokkal történő konzultációkra, felkészítő foglalkozásokra is alkalmas legyen. A váróteremből nyíló mellékhelyiség csak nők számára készült, melyet – ha valakinek kétsége támadna - a felirat mellett a burkolással is egyértelművé tettünk. Nőgyógyászati rendelőként megengedhettük magunknak, hogy (a személyzeti mosdón kívül) csak női mosdót alakítottunk ki, melyet így a hosszabb rendelések alatt is könnyebb tisztán tartani. 

A rendelőben külön helység szolgál a folyamatos működés fenntartásához szükséges logisztikai háttér biztosítására, ahol a papír alapú dokumentáció, fogyóeszközök, hűtők mellett a kórházi sterilizálási igényeket is kielégítő autokláv (gőz sterilizátor) kapott helyet.

Fő profilunk, a nőgyógyászati fertőzések kivizsgálásához szükséges speciális felszerelések mellett a szülészet-nőgyógyászati és gyermeknőgyógyászati járóbeteg-ellátás teljes vertikumához szükséges műszerezettség rendelkezésünkre áll.

Nyitvatartás:

Kedden 8.00 – 13.00 és 14.00 – 20.00 óra között. Ebédidő 13.00-13.55-ig.

Szerdán 8.00 – 13.00 és 14.00 – 18.45 óra között. Ebédidő 13.00-13.55-ig.

Páratlan pénteken 8.00 – 17.00, páros héten 8.00 – 13.00 és 14.00– 20.00 óra között.

Szombaton telefonos készenlét (8.00-19.00), sürgős esetben ellátás elérhető.

További részletek az előjegyzésről.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-360-3730
Honlap:http://ujhazy.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek